Winnares cadeaubon van 4000 kr:

Vinnare40år_4000kr Blandine Metayer.JPG

Blandine Métayer

Ik heb veel goede herinneringen aan 'Gudrun'. Een van de BESTE is van vorige week toen ik een heel belangrijke meeting had met de minister voor vrouwenrechten ... Ik droeg mijn nieuwe Gudrun-outfit voor de eerste keer! En ik voelde me zo mooi, rustig en zelfverzekerd ... Mijn Gudrun-outfit zorgde voor goede, positieve vibes en de afspraak verliep heel goed! Dankjewel Gudrun Sjödén! Je haalt het grootste potentieel in iedere vrouw naar boven. Hartelijk gefeliciteerd met het 40-jarige jubileum!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overige winnaressen:

 

Vinnare40år_Catherine Cook.JPGCatherine Cook

Hallo Gudrun,
Wij zijn gek op je kleding en daarom besloten we ze vorig jaar 24 oktober op ons quakerhuwelijk te dragen. 
We waren het eerste homostel dat in onze kerk trouwde, dus de zaal was goed gevuld om dat met ons te vieren. De meesten hadden taart gemaakt in plaats van dat ze een cadeau gaven en mijn dochter maakte onze veganistische bruidstaart. In het filmpje hieronder zingen onze vrienden een lied en zie je hoe verrast wij zijn!
We droegen dezelfde top, maar dan in een andere kleur, en we droegen allebei een andere broek. Mijn outfit trek ik dit weekend weer aan, voor ons jubileum. 
Gefeliciteerd met het 40-jarige jubileum!

Liefs,
Catherine Cook (UK, dicht bij Oxford)

 

 

 

 

Vinnare40år_Jane Bower.JPG

Jane Bower

Hallo!
Ik ben docente in de kunsten en werk op scholen door het hele Verenigd Koninkrijk. In 2008 kreeg ik een verrassend verzoek, namelijk om kunstlessen te geven voor docenten en stagiaires in de Verenigde Arabische Emiraten. Ik moest kleding inpakken die licht, luchtig en bedekkend was, mijn passie voor mooie stoffen en origineel design reflecteerde en duidelijk de boodschap overbracht dat ik een professioneel kunstenares ben met een onberispelijke smaak en stijl. Ook moest het praktisch genoeg zijn om er makkelijk in te bewegen en les in te kunnen geven en moest het makkelijk te wassen zijn na een creatieve kunstles. Dus vanzelfsprekend deed ik beroep op mijn geliefde top en broek van Gudrun! Bijgevoegd is de allereerste foto van mij bij het Al Ain Women's College, klaar om mijn geweldige studenten te ontmoeten. Ik heb de outfit nog steeds en ik hou er nu nog meer van, want nu doet het me herinneren aan die prachtige kans om les te geven.
 
Dankjewel!​

 

 

 

Vinnare40år_Michelle Nyberg.JPG

Michelle Nyberg

Mijn allermooiste herinnering en het begin van mijn liefde voor Gudruns kleding: 

Het is het jaar 1985. Ik (rechts op de foto) was dertien jaar. Mijn nichtje en ik zouden met haar moeder meegaan naar een anti-apartheidsgala. We vonden het geweldig! Naast alle Zweedse artiesten die ik zou zien en waar ik toen al fan van was, was ik ook gek op Boy George. Met Boy George als mijn voorbeeld trok ik mijn tantes gestreepte Gudrun-kleding aan. Waarschijnlijk was ik de coolste dertienjarige op het hele gala. Misschien wel de enige dertienjarige (mijn nichtje was twaalf). Op dat moment besloot ik dat als ik later groot zou zijn een 'Gudrun-vrouw' zou worden, net als mijn tante. Toen ik ongeveer vijfendertig was besloot ik dat het zover was. Ik voelde me helemaal klaar voor de metamorfose van een in het zwart gehuld meisje naar een kleurrijke Gudrun-vrouw. Ik sloeg de eerste kledingstukken in en de liefde was compleet. Vandaag, ongeveer tien jaar laten, puilt mijn kledingkast uit van kleur, vrolijkheid en liefde. Dankjewel Gudrun! ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbro Helgesson
Lina Lindström
Åsa Olofsson
Lisa Little
Beatriz Acevedo
Wendy Morical
Birgitta Bridholm
Alyson Persson
Hèléne Bargibant
Joan Katz
Eva Nordin
Lucy Hodgson
Karina Näslund
Eva Gryding
Crystal Nuuttila
Kaisu Sönnergren
Astrid Nilsson
Helena Berggren
Kari Søreide
Pamela O'Brien
Fia Gindahl
Nina
Irene Lundqvist
Møy-Lise Saxe
Eva Ballovarre
Hannah Heritage
Birgitta Leygraf
Eva Augustsson
Connie Hansen
Mie Knoblauch
Bjørg Nina A Lia
Sarah Jessiman
Susan D. Sloth
Saskia Grassie
Betty Taylor
Åsa Rapp Baro

 

banner_nl.png