Evästeet ja henkilötiedot

Gudrun Sjödén Design AB pyrkii huolehtimaan siitä, että tunnet olosi turvalliseksi käyttäessäsi sivustoamme www.gudrunsjoden.com. Siksi olemme laatineet tietosuojaselosteen, jossa kerromme sivuston turvallisuutta ja yksityisyyden suojaa koskevista asioista. Tässä asiakirjassa käsitellään seuraavat asiat:

  • Henkilötiedot
  • Salaus
  • Evästeet
  • Linkit
  • Värit
  • Tekijänoikeus

Henkilötiedot – Vastaamme kaikkien henkilötietojen käsittelystä. Tällaisia tietoja ovat esimeriksi ostamisen tai työnhaun yhteydessä meille ilmoittamasi nimi, osoite ja henkilötunnus. Henkilötietolain mukainen rekisterinpitäjä on Gudrun Sjödén Design AB. Gudrun Sjödén Design AB ei luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille. Se tarkoittaa, että tietojasi ei käytetä yrityksemme toiminnan ulkopuolisiin tarkoituksiin.

Miksi ja mitä henkilötietoja keräämme? – Tekemällä tilauksen osoitteessa www.gudrunsjoden.com myönnät meille luvan tallentaa ja käyttää tietojasi samalla tavalla kuin jos olisit tehnyt postimyyntitilauksen. Käytämme keräämiämme tietoja velvoitteidemme täyttämiseen sinua kohtaan ja tarjotaksemme sinulle odotustesi mukaista. Kyse voi olla tilaamiesi tuotteiden toimittamisesta, luottotietojen tarkistamisesta, Gudrun Sjödén -kerhoa koskevien tietojen lähettämisestä sekä muiden markkinointitarkoituksissa lähetettävien tarjousten lähettämisestä. Mikäli tuotteiden toimituksessa ilmenee ongelmia, käytämme yhteystietojasi saadaksemme yhteyden sinuun.

Mistä saan tietää, mitä tietoja minusta on tallennettu? – Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteys ja pyytää nähtäväksi sinusta tallentamamme henkilötiedot. Jos tiedoissa on virheitä, puutteita tai epäoleellista sisältöä, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Näistä asioista vastaa Ida Folmertz, ida.folmertz@gudrunsjoden.se

Salaus – Verkkokaupassamme tietosi suojataan käyttämällä SSL-suojausta. SSL tulee sanoista Secure Sockets Layer, ja se salaa kaikki ostajan ja myyjän välillä lähetettävät tiedot.

Evästeet – Gudrun Sjödénin sivustossa käytetään evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka sivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Eväste ei sisällä henkilötietoja. Sivustossa käyntisi ajaksi tallennettavat evästeet ovat väliaikaisia ja ne poistuvat, kun suljet selaimen. Pidemmäksi aikaa tallennettavia evästeitä kutsutaan pysyviksi evästeiksi. Voit halutessasi estää evästeiden käytön. Se tehdään internetselaimesi asetuksista. Tällöin sivuston kaikki toiminnot eivät kuitenkaan ole käytettävissäsi. Verkkokauppamme toiminta perustuu evästeiden käyttöön. Jos evästeiden käyttö on estetty, verkkokaupasta ei voi tehdä ostoja.

Verkkokaupan toimivuuden takaamiseksi tarkoitetut evästeet – Käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä tarjotaksemme sinulle mahdollisimman hyvän verkkokaupan käyttökokemuksen. Evästeet mahdollistavat muun muassa tuotteiden lisäämisen ostoskoriin, automaattisen sivustosta ulos kirjautumisen tietyn ajan jälkeen ja oikeiden tietojen tarjoamisen sinulle.

Analysoinnissa käytettävät evästeet – Käytämme evästeitä sivustomme käyttökokemuksen analysointiin ja parantamiseen. Käytämme näihin tarkoituksiin muun muassa Google Analytics -evästeitä. Analysointityökalut käyttävät sekä istuntokohtaisia väliaikaisia evästeitä että pysyviä evästeitä. Pysyvien evästeiden avulla sivusto tunnistaa sinut, kun palaat sille myöhemmin.

Muut evästeet – Käytämme ulkopuolisten tahojen evästeitä, joiden avulla sivuston sisältöä on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa. Käytämme myös pysyviä ulkopuolisten tahojen evästeitä tarjotaksemme sinulle kohdennettuja tarjouksia, kun vierailet muissa sivuistoissa tai sosiaalisessa mediassa.

Tekniset vaatimukset – Tämä sivusto on luotu toimimaan sujuvasti mahdollisimman monille käyttäjille. Useimmat toiminnot toimivat kaikissa selainohjelmissa. Suosittelemme käyttämään selainohjelman uusinta versiota, sillä se tuottaa parhaan kokemuksen.

Linkit – Sivusto www.gudrunsjoden.com voi sisältää linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin. Gudrun Sjödén Design AB ei vastaa linkitettyjen sivustojen yksityisyyden suojasta eikä sisällöstä.

Värit - Gudrun Sjödén Design AB ei pysty takaamaan, että vaatteiden värit välittyisivät täsmällisesti. Värien toistuminen käyttäjän näytöllä riippuu tietokoneesta ja sen asetuksista.

Tekijänoikeus – Kaikki tämän sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain nojalla.