Cookies och personuppgifter

Vi på Gudrun Sjödén Design AB arbetar för att du skall känna dig trygg när du använder vår webbplats, www.gudrunsjoden.com. Vi har därför tagit fram en policy där vi går igenom de frågor som rör säkerhet och sekretess på webbplatsen. Följande frågor behandlas i detta dokument:
  • Personuppgifter
  • Kryptering
  • Cookies
  • Länkar
  • Färger
  • Upphovsrätt

Personuppgifter – Vi tar ansvar för alla personuppgifter, som t.ex. namn, adress och personnummer, som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller vid rekrytering. Gudrun Sjödén Design AB är personuppgiftsansvarig enligt Personuppgiftslagen (PUL). Gudrun Sjödén Design AB kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Detta innebär att dina uppgifter inte kommer att användas utanför vårt företags verksamhet.

Varför samlar vi in uppgifter och vilka uppgifter handlar det om? - När du beställer från www.gudrunsjoden.com godkänner du samtidigt att vi lagrar och använder din information på samma sätt som om du handlat på postorder. Vi kommer att använda insamlad information för att fullgöra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig. Det kan handla om att leverera de varor du beställt, utföra kreditkontroll, skicka information om Gudrun Sjödén Klubb samt andra erbjudanden för marknadsföringsändamål. Om några problem uppstår när vi skall leverera varor till dig kommer vi att använda uppgifterna för att komma i kontakt med dig.

Vart kan man vända sig för att ta del av det som registrerats? - Du har rätt att kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Kontakta Ida Folmertz, ida.folmertz@gudrunsjoden.se

Kryptering - I vår internetbutik skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras.

Cookies - Gudrun Sjödéns webbplats använder cookies. En cookie är en liten textfil som lagras i din dator/mobila enhet och innehåller ingen personlig information. Cookies som sparas under ditt pågående besök på vår webbplats kallas för tillfälliga cookies – dessa försvinner när du stänger ned webbläsaren. Cookies som sparas under längre tid kallas för permanenta cookies. Du kan stänga av användningen av cookies om du vill. I inställningarna för din webbläsare kan du ange att cookies inte ska tillåtas. Detta kommer dock att medföra att du inte kan ta del av webbplatsens fulla funktionalitet. Vår webbshops funktionalitet bygger på användningen av cookies. Det kommer alltså inte vara möjligt att handla i den om du stänger av hantering av cookies i din webbläsare.

Cookies för en fungerande webbshop - Vi använder både tillfälliga cookies och permanenta cookies för att ge dig så bra upplevelse av vår webbshop som möjligt. Dessa cookies möjliggör t.ex. att produkter sparas i varukorgen, att du loggas ut från sajten om du varit inaktiv efter en viss tid och att du får relevant information.

Cookies för analys - Vi använder cookies för att analysera och förbättra din upplevelse av vår webbplats, t.ex. genom tredjeparts-cookies från Google Analytics. Cookies som används för analysverktygen är både tillfälliga kakor som sparar information om din session och permanenta cookies som kommer ihåg om du kommer tillbaka till vår sajt vid ett senare tillfälle.

Övriga cookies – Vi använder tredjeparts-cookies för att möjliggöra att du enkelt kan dela vårt innehåll i sociala medier. Vi använder även permanenta tredjeparts-cookies för att kunna ge dig relevanta erbjudanden från oss när du besöker andra webbplatser/sociala nätverk.

Tekniska krav - Denna webbplats är gjord för att fungera smidigt för så många besökare som möjligt. De flesta funktioner fungerar i alla webbläsare. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av din webbläsare för bästa upplevelse.

Länkar - Här på www.gudrunsjoden.com kan det finnas länkar till andra webbplatser. Gudrun Sjödén Design AB tar inte på något sätt ansvar för integritetsskydd eller innehåll på dessa sidor.

Färger - Det finns ingen möjlighet för Gudrun Sjödén Design AB att garantera att klädernas färger är exakt rätt återgivna. Detta beror på vilken dator du har och vilka inställningar som är gjorda på den.

Upphovsrätt - Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat av Upphovsrättslagen.