Informasjonskapsler og personopplysninger

Vi i Gudrun Sjödén Design AB jobber for at du skal føle deg trygg når du bruker nettstedet vårt, www.gudrunsjoden.com. Derfor har vi utarbeidet en policy der vi går gjennom spørsmål som angår sikkerhet og personvern på nettstedet. Følgende spørsmål behandles i dette dokumentet:

  • personopplysninger
  • kryptering
  • informasjonskapsler
  • koblinger
  • farger
  • opphavsrett

Personopplysninger – Vi tar ansvar for alle personopplysninger, f.eks. navn, adresse og personnummer, som du oppgir til oss, eller som vi får tilgang til ved kjøp eller rekruttering. Gudrun Sjödén Design AB er ansvarlig for personopplysninger i henhold til den svenske loven om personopplysninger (Personuppgiftslagen). Gudrun Sjödén Design AB kommer ikke til å oppgi dine personopplysninger til noen tredjepart. Dette innebærer at opplysningene dine ikke vil bli brukt utenfor virksomheten til vårt selskap.

Hvorfor samler vi inn opplysninger, og hvilke opplysninger dreier det seg om? – Når du bestiller fra www.gudrunsjoden.com, godkjenner du samtidig at vi lagrer og benytter din informasjon på samme måte som ved postordrekjøp. Vi kommer til å bruke innhentet informasjon til å oppfylle våre forpliktelser overfor deg og gi deg den servicen du forventer. Det kan dreie seg om å levere varene du har bestilt, gjennomføre kredittkontroll, sende informasjon om Gudrun Sjödén-klubben og andre tilbud for markedsføringsformål. Hvis det oppstår problemer når vi skal levere varer til deg, kommer vi til å benytte opplysningene til å komme i kontakt med deg.

Hvor kan man henvende seg for å se hva som er registrert? – Du har rett til å kontakte oss for å se hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Hvis de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du be om at opplysningene skal korrigeres eller fjernes. Ta kontakt med Ida Folmerz, ida.folmerz@gudrunsjoden.se

Kryptering – I nettbutikken vår beskytter vi opplysningene dine ved hjelp av kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøperen og selgeren, blir kryptert.

Informasjonskapsler – Gudrun Sjödéns nettsted bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som blir lagret i datamaskinen eller den mobile enheten din. Den inneholder ingen personlig informasjon. Informasjonskapsler som blir lagret mens du besøker nettstedet vårt, kalles midlertidige informasjonskapsler – disse forsvinner når du lukker nettleseren. Informasjonskapsler som blir lagret i lengre tid, kalles permanente informasjonskapsler. Du kan slå av bruken av informasjonskapsler hvis du vil. I innstillingene for nettleseren din kan du velge at informasjonskapsler ikke skal være tillatt. Dette gjør imidlertid at du ikke kan benytte deg av alle nettstedets funksjoner. Funksjonaliteten til nettbutikken vår er basert på bruk av informasjonskapsler. Det kommer altså ikke til å være mulig å kjøpe noe der hvis du slår av informasjonskapsler i nettleseren.

Informasjonskapsler for en fungerende nettbutikk – Vi bruker både midlertidige og permanente informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettbutikken vår. Disse informasjonskapslene gjør det f.eks. mulig å lagre produkter i handlekurven, logge deg ut hvis du har vært inaktiv i en viss periode, og gi deg relevant informasjon.

Informasjonskapsler for analyse – Vi bruker informasjonskapsler for å analysere og forbedre din opplevelse av nettstedet vårt, f.eks. gjennom tredjeparts-informasjonskapsler fra Google Analytics. Informasjonskapslene som brukes til analyseverktøyene, er både midlertidige informasjonskapsler som lagrer informasjon om nettøkten din, og permanente informasjonskapsler som husker om du kommer tilbake til nettstedet ved en senere anledning.

Andre informasjonskapsler – Vi bruker tredjeparts-informasjonskapsler for å gjøre det mulig for deg å dele innholdet vårt i sosiale medier på en enkel måte. Vi bruker også permanente tredjeparts-informasjonskapsler for å kunne gi deg relevante tilbud fra oss når du besøker andre nettsteder eller sosiale nettverk.

Tekniske krav – Dette nettstedet er utformet for å fungere sømløst for så mange gjester som mulig. De fleste funksjonene fungerer i alle nettlesere. Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av nettleseren din for at opplevelsen skal bli best mulig.

Koblinger – Her på www.gudrunsjoden.com kan det være koblinger til andre nettsteder. Gudrun Sjödén Design AB tar på ingen måte ansvar for integritetsvernet eller innholdet på disse sidene.

Farger – Gudrun Sjödén Design AB har ingen mulighet til å garantere at klærnes farger er nøyaktig gjengitt. Dette avhenger av hvilken datamaskin du har, og hvilke innstillinger som er gjort på den.

Opphavsrett – Alt innholdet på dette nettstedet er beskyttet av den svenske loven om opphavsrett (Upphovsrättslagen).