Skab en blomstrende stil

Blomster er en stor inspirationskilde for vores designere. Vilde blomster, der klatrer frit, og snitblomster i en herligt overdådig buket. Pluk dine favoritter, og spring ud med stil både til hverdag og fest!


Sorter efter pris:

1 af 2

Många av Gudrun Sjödéns kläder är inspirerade av naturen och blommor har en alldeles särskild plats i våra hjärtan. Rosor, tulpaner och solrosor är bara några exempel på blommor som har fått stå modell för våra mönster. Resultatet är en härlig samling plagg med allt från blommiga klänningar och blommiga tröjor till blommiga accessoarer som skor, väskor och sjalar. 

Vårt breda sortiment av blommiga kläder är lika användbara till vardagen som festen. Kanske söker du efter en blommig midsommarklänning? Sommarens största högtid är den perfekta dagen för blomstrande mönster! Eller varför inte klä upp ett par enfärgade byxor med en blommig tröja i glada färger? Det piggar garanterat upp vardagen både för dig och din omgivning. När solen, grönskan och värmen står för dörren vill de flesta klä sig i blommiga sommarklänningar. Här hittar du en mängd modeller som passar både för de riktigt heta sommardagarna och de svalare sommarkvällarna. 

Om du vill börja lite försiktigt är våra blommiga accessoarer en perfekt start! De sätter pricken över i på vilken outfit som helst utan att ta över för mycket. Dessutom – en mer sober look blir genast mer intressant med hjälp av en pigg sjal eller väska med blomstrande mönster.