Intervju Ingmari Lamy

Vad älskar du med att jobba med Gudrun?

Jag älskar det på alla sätt och vis. Jag älskar alltifrån kläderna, varumärket, till Gudrun som person, alla fotografer, makeup-artister och hårstylister. Alla är alltid så generösa.

 
Vem är ”The Gudrun woman”? Och vad är en färgstark kvinna för dig?

Det är en kvinna som vågar ta plats och som klär sig personligt. Det finns mycket att hämta för en sådan kvinna hos Gudrun, fina kollektioner där man kan välja ut kläder till sin egen personliga stil.

 
När började du jobba hos Gudrun? Hur länge har ni jobbat ihop?

Åh, jag vet inte. Säkert i över 15 år, och det har blivit mer och mer.

 
Har du någon favoritkampanj och fotografering med Gudrun?

Alla som har teman! Resan till Peru och Bolivia som vi gjorde för årets Vinterkollektion är en klar favorit. Det var en underbar resa, fin gemenskap och väldigt vackra kläder. Och även fotograferingen för den kommande Julkollektionen som är inspirerad av Frida Kahlo.

 
Vad har du för knep för att fortsätta skina år efter år?

Jag ägnar tid åt mitt inre innan jag kliver ut i det dagliga livet. Det är min inre glädje. Jag ser det vackra i livet och är närvarande i mig själv. Och jag försöker att inte jämföra mig med andra.

 
Vad har du för skönhetsritualer?

När jag vaknar på morgonen sträcker jag ut kroppen. Jag dricker vatten, duschar eller badar och smörjer in kroppen i ekologisk olja med lavendel. Jag sprayar också vatten i ansiktet för att hålla det fuktigt. På kvällen rengör jag mig noga och använder alltid ekologisk olja och nattkräm.

 
Du är även en Friends of Gudrun!

Ja, jag ser jättemycket fram emot att sätta ihop egna Gudrunkläder och lägga upp det på min instagram @ingmarilamy.